TIEN GOUDEN REGELS VOOR HET BERIJDEN EN BEHOUDEN VAN EEN MERCEDES-BENZ W123

 

1. Onderhoud is behoud. Pleeg goed en regelmatig onderhoud volgens het onderhoudsplan of laat dit doen.

2. Woont U op straat? Stal Uw Mercedes-Benz W123 in een garage.

3. Voorkomen is beter dan genezen. Controleer en vernieuw zo nodig de anti-roest bescherming regelmatig.

4. Wie is de schoonste in het land? Was en poets Uw Mercedes-Benz W123 regelmatig.

5. Penny wise pound foolish? Rijdt op kwalitatief hoogwaardige brandstoffen. Mijd LPG en pseudo-Diesel-vervangers anders is een motorschade voorgeprogrammeerd.

6. Goedkoop is duurkoop. Gebruik uitsluitend originele Mercedes-Benz onderdelen en gebruik alleen banden van een goed merk dat is vrijgegeven door Mercedes-Benz.

7. Zeker en vast. Verzeker Uw Mercedes-Benz All-Risks met een goed taxatierapport van een deskundige taxateur en een polis met een uitgebreide dekking.

8. Wie rust roest. Gebruik Uw Mercedes-Benz W123 regelmatig en rijd beheerst.

9. Trouw geen ijskoningin. Mijd gebruik in de winter, vooral na het gebruik van strooizout.

10. Kennis is macht. Leer de techniek kennen door het lezen van de juiste autotechnische literatuur.

 

flt 0810

 

Waarom rijdt U in een Mercedes-Benz W123?

 

Het komt wel eens voor dat een de bezitter van een Mercedes-Benz vooral wanneer de auto wat ouder is, gevraagd wordt naar zijn beweegredenen zon automobiel te bezitten. Vooral bij tankstations, in familie- en vriendenkring of in zakelijke verhoudingen kan een passend antwoord gewenst zijn. Om U daarbij een beetje te helpen hieronder de vijf officile redenen om te rijden in een automobiel van Das Haus. Leer deze grondslagen uit Uw hoofd of leg ze in Uw auto opdat een passende repliek altijd paraat is.

 

 

v                 Op de vraag of Uw Mercedes-Benz W123 wellicht niet wat oubollig is zou U kunnen antwoorden:

 

1.         De eerste automobielen ter wereld werden gebouwd door Mercedes-Benz. Tot op heden zijn er geen betere.

 

De superioriteit van een Mercedes-Benz automobiel berust niet op een paar goed geslaagde details, maar op een synthese van voortreffelijke automobieleigenschappen. Automobielperfectie in plaats van automobielconfectie; uitsluitend volgens dit principe worden bij Mercedes-Benz automobielen gebouwd.

 

v                 Op de opmerking waarom Mercedes-rijders vaak menen dat het voorrangsrecht ingebouwd is zou U kunnen repliceren:

 

2.         Mercedes-kwaliteit leidt tot soevereiniteit

 

Mercedes-kwaliteit is het resultaat van een veelomvattend systeem van betere ideen, solidere constructies, waardevollere materialen en perfecte afwerking. Mercedes-rijders kennen dat geruststellende gevoel van soevereiniteit, dat een waardevaste en betrouwbare auto biedt.

 

v                 Op de opmerking dat zon grote en zware auto onveilig voor anderen is kunt U zeggen dat een Mercedes-Benz de verkeersveiligheid juist verhoogt want:

 

3.         Mercedes-veiligheid voorkomt onveiligheid

 

Er is geen veiliger auto dan een Mercedes-Benz. Want Mercedes-Benz vertrouwt niet eenzijdig op actieve of passieve veiligheid, maar op beiden tezamen. Het effect van het unieke veiligheidssysteem de Mercedes-Benz-veiligheid berust op een perfect samenspel van beiden. Meer veiligheid voor de bestuurder betekent ook meer veiligheid voor de wagen en de passagiers. En het betekent ook meer veiligheid voor het wegverkeer.

 

v                 De vaststelling dat authentieke Mercedes-rijders prettige verkeersdeelnemers zijn kunt U beamen want:

 

4.         Mercedes-comfort komt de conditie ten goede

 

Comfort betekent bij Mercedes-Benz het wetenschappelijk onderzochte samenspel van de factoren ruimte en zicht, zit, ventilatie, bediening, geluid-, schok- en trillingdemping. Het veelomvattende systeem van het Mercedes-comfort dient niet alleen het gemak. De belangrijkste functies zijn echter: ontspannen en de conditie handhaven. Dat maakt van Mercedes-rijders rustige en prettige, veilige verkeersdeelnemers.

 

v                 Op de vraag of een Mercedes-Benz wel milieuvriendelijk is kunt U antwoorden dat een Mercedes-Benz gemiddeld zon drie keer langer meegaat dan een gebruiksauto want:

 

5.         Een Mercedes-Benz is superieur en zeker van zijn toekomst

 

Het principe van de technische perfectie maakt elke Mercedes blijvend superieur wat betreft prestaties en waardevastheid. Een Mercedes geeft u meer nuttig effect. Daarin ligt zijn economie. Want Mercedes-Benz-automobielen zijn zeker van de toekomst. Tijdloos mooi wat betreft hun uiterlijk geavanceerd en modern wat betreft hun technische uitvoering. Bij een Mercedes ziet niemand hoe lang u er al mee heeft gereden.

 

Ik mag hopen dat eenieder zal erkennen dat een Mercedes-Benz de enige juiste keuze is Uw goede ster op al Uw wegen.

 

flt 020704