De Club evenementen 2018 ( Data onder voorbehoud)

Evenement Datum Organisatie Plaats
Zomertreffen 31 aug t/m 2 sept.  

Duitsland - Hürtgenwald-Vossenack

Novemberrit 4 november 2018 P. Wokke Automuseum Boxtel

meer informatie evenementenregeling

  Zomertreffen 2018
Duitsland, 31 augustus tot en met 02 september
MB W123-Club Nederland

Dit jaar zal het Zomertreffen van de MB W123-Club Nederland plaatsvinden op vrijdag 31 augustus, zaterdag 2 en zondag 3 september. De locatie voor dit jaar is de plaats Hürtgenwald-Vossenack in Duitsland.

Comfort, plezier en competentie Het hotel voor uw welzijn! Hier zult u de charme van het oude "Forsthaus" kunnen voelen, tot leven gebracht door zijn lichte en vreugdevolle ambiance, met het comfort van de huidige tijd. Het is een aangenaam hotel in het kleine dorpje Vossenack, langs de weg tussen de mooie stadjes Düren (15 km) en Monschau (20 km). De wouden van het Nationaal Park Eifel met vele wandel- en fietswegen strekken zich uit rond het hotel. Een uitstap naar de Rursee (5 km), de burcht van Nideggen (15 km) of de levendige stad Aken (30 km) maken het bezoek tot een aangenaam verblijf.  We worden verwend met regionale en internationale gerechten, geserveerd door de gekwalificeerde en buitengewoon vriendelijke en behulpzame medewerkers in het hotel.

We starten het evenement op vrijdag bij La Place Nederweert zuid en vertrekken vandaar via een toeristische route naar Land-gut-Hotel "Zum Alten Forsthaus" in Hürtgenwald-Vossenack. 

We starten het evenement op vrijdag bij La Place Nederweert, en vertrekken vandaar via een toeristische route naar Land-gut-Hotel "Zum Alten Forsthaus" in Hürtgenwald-Vossenack. Naast het uitreiken van een routeboekje wordt ook een rallybordje uitgereikt welke aangeeft dat wij als club herkenbaar zijn, en tevens ook een leuk aandenken is. Na het monteren van de bordjes op onze auto’s zullen we een prachtige route naar het Land-Gut-Hotel “Zum Alten Forsthaus”. Nadat u heeft ingecheckt en wellicht de omgeving heeft verkent gaan we borrelen en daarna aan het diner.

Voor de zaterdag staat er een Oldtimer Rundfahrt op het programma, met onderweg een leuke locatie om te lunchen. Voor de avond bieden wij een gezellig samenzijn. De zondag rijden we een mooie route naar Nederland, en lunchen gezamenlijk ter afsluiting van dit weekend.

Programma

Dag 1 (vrijdag)

13.00 Ontvangst bij La Place Nederweert

14.00 Vertrek naar Hürtgenwald-Vossenack

17.00 Aankomst en inchecken hotel

18.00 Borrel (voor eigen rekening)

19.00 Diner (voor eigen rekening)

 

Dag 2 (zaterdag)

09.00 Ontbijt (voor eigen rekening)

10.30 Oldtimer Rundfahrt

12.30 Lunch (voor eigen rekening)

14.00 Vervolg route

18.00 Clubborrel (wordt u aangeboden door de club)

19.00 Diner (voor eigen rekening)

 

Dag 3 (zondag)

09.00 Ontbijt (voor eigen rekening)

10.30 Uitchecken

11.00 Toeristische route

13.30 Lunch (voor eigen rekening)

14.30 Afsluiting programma

 

Kosten

De volgende kosten zijn voor eigen rekening ;

Hotelkamer

Een volledig arrangement (overnachting, ontbijt en diner) voor twee personen kost € 276,00, en voor één persoon € 138,00. Wij hebben al een aantal kamers in optie genomen. U dient uw kamer zelf te reserveren en te betalen via www.zum-alten-forsthaus.de  (Tel: +49 24297822   e-mail:     email@zum-alten-forsthaus.de ) met vermelding van uw clublidmaatschapsnummer.  Doet u dit alsjeblieft tijdig zodat u verzekerd bent van een kamer.

Aanmelden

Wij zullen u tijdig een mail sturen waarmee u zich kunt aanmelden voor dit evenement. Dit evenement is aangemeld en erkend door de belastingdienst. Indien uw auto geschorst is kunt u dus gewoon aan dit evenement deelnemen.  Zoals eerdere deelnemers gewend zijn, ontvangt u een aantal dagen voorafgaand aan het evenement een kopie van de aanmelding met uw gegevens van de belastingdienst.

Wij zijn er als bestuur van overtuigd dat we u weer een leuk programma aanbieden en rekenen er op dat u in grote getale zal deelnemen.

Erik, Patrick, René en Rigte.

Evenementencommissie

 

 

 

 

De bestuurvergaderingen 2018 ( Data onder voorbehoud)

Datum Omschrijving Plaats
8 september bestuurvergadering Veenendaal
20 oktober bestuurvergadering + redactie Veenendaal

Stammtisch 2018

Evenement Datum Plaats
Stammtisch Zuid-West  19-5/ 7-7/ 15-9 / 17-11 Café-restaurant "de Cockpit" te Seppe
Stammtisch Noord-West  9-6/ 4-8/ 13-10/ 8-12 De Zoete Inval, Haarlemmerliede